Je kunt gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop. Nadat je het gewenste product in jouw winkelmandje hebt geplaatst, ga je door naar de volgende stap waar je jouw gegevens invult. Wij hebben de keuze gemaakt een webshop te realiseren waarbij je op een snelle manier een order kunt plaatsen zonder een account aan te maken. Controleer goed of je de juiste gegevens hebt ingevuld en bevestig jouw bestelling. Bij akkoord ga je naar Mollie, onze betaalinstantie.

Na het afronden van de bestelling ontvang je van ons een e-mail met orderbevestiging. Wanneer wij de bestelling verzenden, ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Voor ons geldt de webshop als een verlengstuk én visitekaartje van de winkel. We zijn dan ook altijd bereid je telefonisch of per e-mail advies te geven over producten of het plaatsen van een bestelling. Dus twijfel je over de maat, de pasvorm van een product of heb je andere vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze!